MENU

Morgendagens Musik

 Bonfill / Vestergård / O'Hare / Ottander

 

Over to dage arbejder fire studerende fra komponistlinjen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium sammen med det verdensberømte, finske ensemble Avanti! Chamber Orchestra. De erfarne musikere prøver kræfter med Xavier Bonfills, Matias Vestergårds, Niklas Ottanders og Fintan O’Hares spritnye værker - skrevet til lejligheden, og sammen arbejder komponister og musikere med levende- og lydliggørelsen af det skrevne.

Ved denne eftermiddagskoncert kan man opleve de nye værker opført af de virtuose musikere i Avanti! Chamber Orchestra. Løjerne styres af den franske dirigent Clément Mao-Takacs, som er i fuld gang med at gøre sig bemærket på den internationale musikscene. Koncerten er en ganske unik mulighed for at få indblik i den kommende generation af komponister og morgendagens musik.

 

Clément Mao - Takacs

Morgendagens Musik

SØNDAG 28/1
Studiescenen / DKDM
GRATIS

 

15.00 MORGENDAGENS MUSIK 
v. Avanti! Chamber Orchestra, Clément Mao-Takacs (dir.)

Program
Xavier Bonfill: All over the place, uropførelse

Matias Vestergård: ...Als Adern durch sein Dunkel..., uropførelse

Fintan O'Hare: Afloat and Aground, uropførelse

Niklas Ottander: Affirming Denying, uropførelse

 

Avanti! Chamber Orchestra // foto: Marco Borggreve

 

 

NJORD | 30. jan – 02. feb 2020 | København

NJORD er Københavns biennale for ny, nordisk kunstmusik. Biennalen samler i 2018 en række komponister, musikere, visuelle kunstnere, digtere, instruktører o.a. i nordiske samarbejder omkring en række tværkunstneriske projekter.

TILMELD DIG NYHEDSBREV