MENU

09.01.2016 NJORD søger frivillige til at hjælpe kunstneren Raija Malka

Stilleben, Statens Værksteder for Kunst, foto: Louise Jensen

Snapshot fra Raija Malkas arbejde i Statens Værksteder for Kunst, Januar 2016

Den finske billedkunstner Raija Malka er netop landet i København for at gå i gang med arbejdet på installationsværket STILLEBEN - et bestillingsværk, som skabes til NJORD Biennale 2016. I forbindelse med skabelsen af værket, søges frivillige som har lyst til at være en del af processen med at skabe den store installation. Arbejdet giver rig mulighed for at få indsigt i den kunstneriske proces og praktisk erfaring med opsætningen af en udstilling.

Værket STILLEBEN er en arkitektonisk installation, som med udgangspunkt i Kaija Saariahos radiofoniske værk Stilleben (1987-88) præsenterer en klanglig, visuel og rumlig realitet.

Arbejdet foregår i øjeblikket i Statens Værksteder for Kunst og udstillingen vil finde sted i Maskinhallen ved Botanisk Have.

Raija har brug for frivillige til at hjælpe hende med forskellige praktiske opgaver.

Uge 2 - Statens værksteder for kunst (København)

Raija Malka mangler en frivillig pr. dag i uge 2. Man kan komme en eller flere dage afhængig af, hvor meget man har tid og lyst til. Man kommer til at hjælpe med at male en større træskulptur, som Raija Malka har designet. Arbejdstiden er kl. ca. 9 - 16 og man skal iføre sig tøj, der gerne må komme maling på.

Uge 3 - Statens værksteder for kunst (København)

Raija Malka mangler en frivillig pr. dag, der kan hjælpe med at male hendes installation i uge 3. Hjælperne må gerne komme mellem kl. ca. 9 og 16 og skal iføre sig tøj der gerne må komme maling på!

Uge 4 - Opsætning i Maskinhallen (ved Botanisk have)

Fra tirsdag den 26. til fredag den 29. januar mangler Raija Malka en frivillig pr. dag, der kan assistere med at lægge de sidste detaljer på installationen STILLEBEN. Skulpturen skal samles og stedvist males. Hun har desuden brug for hjælp til opstilling af en workshop, hvor gulvet skal dækkes til, møblerne skal arrangeres og der skal indkøbes sakse, lim og papir. Man kan komme en eller flere dage. 

Har du lyst til at være en del af skabelsen af udstillingen STILLEBEN kan du kontakte Louise Jensen på lj@njordbiennale.com eller på 6126 2156 og aftale nærmere.

Stilleben-proces, Foto: Louise Jensen

Snapshot fra Raija Malkas arbejde i Statens Værksteder for Kunst, Januar 2016.

 

 

 

Læs mere om Raija Malka her.

Læs mere om udstillingen Stilleben her.

NJORD biennale 2016

TILMELD DIG NYHEDSBREV