MENU

Kunstnere

På NJORD Biennale 2018 kan du opleve en række højt profilerede musikere og kunstnere fra ind- og udland.

 

De optrædende offentliggøres løbende her på siden.


 

Anna Thorvaldsdottir

Den islandske komponist Anna Thorvaldsdottir (f. 1977) er en af de stærkeste, kunstneriske stemmer på den internationale musikscene lige nu, og har trods sin unge alder allerede opnået stor international bevågenhed og anerkendelse. Hun har modtaget en række priser og udmærkelser, bl.a. Nordisk Råds Musikpris i 2012, Icelandic Music Awards i 2011, 2012 og 2016 og i 2015 blev hun valgt som New York Philharmonic's Kravis Emerging Composer - en pris som bl.a. indebærer en værkbestilling til det velrenommerede orkester. 
Anna Thorvaldsdottir har en Ph.D. i komposition fra University of California, San Diego. 

På NJORD Biennale 2018 er Anna Thorvaldsdottir composer-in-residence og hendes musik præsenteres i nye, nordiske, tværkunstneriske samarbejder. Festivalen bliver den hidtil største præsentation af den islandske komponist i Danmark.
Læs mere om Anna Thorvaldsdottir

Athelas Sinfonietta

Athelas Sinfonietta Copenhagen er et af Danmarks førende ensembler inden for ny kompositionsmusik. Siden begyndelsen i 1990 har ensemblet uropført og bestilt en lang række værker og har ud over uropførelser af helt nye værker også spillet en lang række af det 20. århundredes klassikere.

Athelas opfanger nye strømninger, præsenterer dem for det musikinteresserede publikum og er således med til at skabe musikkens fremtid. 
Athelas Sinfonietta samarbejder med solister, dirigenter og ensembler fra ind- og udlandet, turnerer i udlandet og spiller på festivaler og ved operaforestillinger. Endvidere er Athelas Sinfonietta hvert år 'ensemble in residence' på KLANG  - Copenhagen Avantgarde Music Festival.

På NJORD Biennale 2018 spiller Athelas Sinfonietta åbningskoncerten sammen med Mogens Dahl Kammerkor.

Avanti! Chamber Orchestra

Det finske Avanti! kamariorkesteri er et helt ekstraordinært kunstnerisk kraftcenter! Ensemblet blev stiftet i 1983 på initiativ af Esa-Pekka Salonen, Olli Pohjola og Jukka-Pekka Saraste, og siden 1998 har klarinettisten Kari Kriikku været kunstnerisk leder.

I dag er Avanti! kendt som et af verdens bedste ensembler for ny musik. Ensemblet er ikke specialiseret i nogen bestemt genre, men kan snarere brøste af at være specialister i alle stilarter med en stærk ansvarsfølelse over for musikken i dag.

Avanti! arbejder tæt sammen med nogle af de fremmeste internationale dirigenter, solister og komponister, og har vundet en lang række priser og udbredt anerkendelse fra publikum og kritikere verden over.

Da NJORD Biennale i 2016 præsenterede Avanti!, var det første gang nogensinde, at det verdensberømte orkester gæstede Danmark. Nu vender de tilbage for atter at præsentere ny musik på højeste niveau for det danske publikum.

Caroline Wettergreen

Caroline Wettergreen er en af Norges unge, fremadstormende sopraner, med en unik evne til at kombinere brillante koloraturer med en gribende emotionel formidling.

Wettergreen er født og opvokset i Bergen, og har studeret på Norges Musikkhøgskole og Operahøgskolen i Oslo, hvorfra hun fik sin mastergrad i 2013. I foråret 2015 havde hun sin koncertdebut i Tyskland med Berliner Symphoniker i Berlinfilharmonien, og i sommeren 2016 høstede hun stor succes for sin tolkning af La Fee i Massenets Cendrillon, da hun havde sin internationale operadebut ved Komische Oper Berlin.

På NJORD Biennale 2018 synger Caroline Wettergreen danmarkspremieren på Hans Abrahamsens To Inger Christensen sange, som hun også var solist på ved uropførelsen i Prinzregententheater München i 2017.

Christian Karlsen

Den svenske dirigent Christian Karlsen (f. 1985) startede sin karriere som assistent for Esa-Pekka Salonen, og har hurtigt etableret sig som én af sin generations mest talentfulde dirigenter.

Karlsen har base i Holland, hvor han har arbejdet med størstedelen af landets orkestre, herunder Arnhem Philharmonic Orchestras, Hollands Radio-kammerorkester og Amsterdam Sinfonietta. Han er endvidere en hyppig gæst hos ASKO|Schönberg Ensemble.

I 2008 var Christian Karlsen med til at etablere the New European Ensemble, i 2011 var han kunstnerisk leder af den store Kaija Saariaho-festival i Haag og fra 2015-2017 har han været leder af Festival Dag in de Branding. 

Christian Karlsen er en stærk fortaler for og fortolker af vor tids musik. Han har dirigeret adskillige urpremierer og samarbejdet med førende komponister som Kaija Saariaho, Salvatore Sciarrino, Sofia Gubaidulina, Magnus Lindberg, Steve Reich, Thomas Adès og Karlheinz Stockhausen samt den nye generation af komponister som Kate Moore, Benjamin Staern, Francisco Coll og Tansy Davies.

På NJORD 2018 dirigerer Christian Karlsen Norrbotten NEOs koncert i KoncertKirken.

Clément Mao - Takacs

Den franske dirigent Clément Mao - Takacs startede sin karriere i en meget ung alder. Han debutterede som 15-årig på Salle Gaveau i Paris, og arbejdede efter sine studier i Nationaloperaen i Budapest samt i Roma Opera House som primær assisterende dirigent i årene 2003-2008.

I 2011 skabte den unge, fremadstormende dirigent Secession Orchestra - et nyt eliteensemble, som han dirigerer både musikalsk og kunstnerisk. Mao - Takacs står endvidere bag det Paris-baserede musikteater-ensemble La Chambre aux échos, som gæstede NJORD Biennale i 2016.

Clément Mao - Takacs’ exceptionelle tekniske kunnen og brede viden om forskellige stilarter gør ham i stand til at dirigere værker spændende fra det symfoniske repertoire til mere lyriske værker, fra klassicismen til det 21. århundrede, og han er hyldet som dirigent verden over. Han har stået i spidsen for utallige uropførelser af nye værker, og er bl.a. specialiseret i den finske komponist Kaija Saariahos musik.

På NJORD 2018 dirigerer Clément Mao - Takacs afslutningskoncerten med Avanti! Chamber Orchestra samt workshopkoncerten, hvor fire af morgendagens komponister får opført helt nye værker.

Copenhagen Piano Quartet

Copenhagen Piano Quartet er en ung klaverkvartet med base i København, bestående af Benedikte Damgaard, violin, Kristina Fialová, bratsch, Adam Stadnicki, cello og Rikke Sandberg (barselsvikar for Neel Teilmann), klaver. Kvartetten blev dannet i 2010 og har siden da vundet talrige priser, bl.a. Val Tidone International Chamber Music Competition i Italien i 2013 og Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums kammermusikkonkurrence i 2012, P2s kammermusikkonkurrence i 2014 og den internationale Johannes Brahms konkurrence i Østrig i 2012.

Kvartetten har et meget bredt repertoire der spænder lige fra klassikere af Beethoven, Schumann og Brahms til vor tids nyskrevne musik. PÅ NJORD Biennale samarbejder kvartetten med festivalkomponist Anna Thorvaldsdottir, som kuraterer koncertprogrammet.

David Wijkman

Barytonen David Wijkman startede allerede som ung sin musikalske løbebane på Adolf Fredriks Musikskole hjemme i Stockholm. Han blev uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2010 og fortsatte sine studier ved Operaskolen i Weimar. David synger i Det Svenske Radiokor, Mogens Dahl Kammerkor, hvor han også har arbejdet som producent siden 2010, og bliver flittigt brugt som solist i både Danmark og udlandet.

David har sunget baspartiet i oratorier såsom Saint Saëns Juleoratorium, Matthäuspassion og Johannespassion af Bach og Händels Messias – sidstnævnte opførte han blandt andet i Havanna, Cuba, sammen med det cubanske barokensemble Ars Longa.

Blandt Wijkmans operaroller kan nævnes betydelige hovedpartier, eksempelvis Figaro i Figaros Bryllup, Papageno i Tryllefløjten og Greve Robinson fra Il Matrimonio Segreto på scenen i blandt andre Theater Nordhausen, Eckhof Theater i Gotha og Teatro del Giglio i Lucca.

David Wijkman optræder som en del af det anderkendte Mogens Dahl Kammerkor og er solist til torsdagens åbningskoncert i Charlottenborgs festsal på NJORD Biennale 2018. 

FIGURA Ensemble

En mezzosopran, tre musikere, en komponist, en arkitekt og en poet –  FIGURA Ensemble er et musikalsk kollektiv i særklasse.

FIGURA Ensemble har eksisteret siden 1992 og startede med en gruppe af unge, entusiastiske studerende fra Det Jyske Musikkonservatorium, der alle nu er fagfolk med en stor kærlighed til ny kompositionsmusik. Gennem årene har ensemblet opfordret en lang række danske komponister, fra unge studerende til etablerede komponister, til at skrive for dette meget usædvanligt sammensat ensemble.

FIGURA Ensemble har som kreativt kraftcenter udfoldet sig på scener i ind- og udland ‒ sammen og hver for sig i forskellige kombinationer, hvilket har udmundet sig i en lang række priser og nomineringer, bl.a. Reumert-prisen i 2009, YEAH! Young EARopean Award i 2011 og i 2017; nomineringen til Nordisk Råds Musikpris.

Gennem de sidste 24 år har FIGURA udfordret både samarbejdspartnere og publikum med exceptionelle koncerter og moderne musikdramatik – for ikke at nævne Små Komponister-workshops, som rækker ud til den kommende generation af musikelskere. Og netop arbejdet med børn og musik aktualiserer FIGURA Ensemble på NJORD, hvor de uropfører en nyskrevet version af Hugi Gudmundssons spøgelseshistorie Degnen fra Mørkeelv og inviterer til en helt ny type børneworkshops.

Ingeborg Dalheim

Ingeborg Dalheim er en internationalt anerkendt norsk sopran, som har studeret ved Norges Musikkhøgskole i Oslo ved Mona Julsrud og Svein Bjørkøy. Hun har specialiseret sig i baroksang og har samarbejdet med dirigenter som Gabriel Garrido, Rinaldo Alessandrini og Alan Curtis. Dalheim har siden 2004 været medlem af det franske ensemble Les Arts Florissants under ledelse af William Christie og synger regelmæssigt i Hespèrion XXI ledet af Jordi Savall.

På årets NJORD Biennale er Ingeborg Dalheim en af tre sangere fra Mogens Dahl Kammerkor, som synger solo ved NJORDs åbningskoncert i Charlottenborgs smukke festsal. 

Jacob Kellermann

Jacob Kellermann (f.1984) har etableret sig som en af Sveriges mest aktive, unge guitarister. Han arbejder som solist og kammermusiker i bl.a. Sverige, Tyskland og Holland og hans repertoire har ofte fokus på egne transkriptioner. 

Kellermann har optrådt på en lang række koncerthuse og festivaler, bl.a. Prinzregententheater og Gasteig Munchen, Seoul Art Center, Brucknerhaus – Linz, Musikgebouw Amsterdam, Musikaliska Stockholm, Gotland Chamber Music Festival, Båstad Kammarmusikfestival og Mikulov guitar festival.

Som medlem og initiativtager til det internationalt forankrede New European Ensemble opfører Kellermann det 20. og 21. århundredes repertoire - fra Schönberg, Boulez og Henze til verdenspremiererne på den næste generations komponister.

Jacob Kellermann brænder for nutidig kunstmusik og har samarbejdet med flere komponister, bl.a. Jose Sanchez-Verdu, Henrik Strindberg og Benjamin Staern - sidstnævnte afspejles på NJORD 2018, hvor Kellermann er solist i Staerns prisvindende værk Air-Spiral-Light.

Jakob Kullberg

Cellisten Jakob Kullberg er en af de mest synlige og stilistisk bredtfavnende unge, danske instrumentalister.
Han har vundet adskillige priser, herunder Gladsaxe Musikpris og to Grammyer - senest i 2013 for hans CD Momentum, som også blev nomineret til den eftertragtede Gramophone Award i London og valgt til ’Ugens Album’ af Q2 Music, New York.

Jakob Kullberg har spillet med højtprofilerede orkestre som The Royal Philharmonic Orchestra i London, Ensemble Intercontemporain i Paris, Bergen Filharmoniske Orkester og BBC Philharmonic Orchestras, og har optrådt på prestigefyldte, internationale festivaler såsom Aldeburgh Festival, Warsaw Autumn Festival, Huddersfield Festival og Bergen International Festival.

Jakob Kullberg har et tæt samarbejde med den danske komponist Per Nørgård, som har skrevet og dedikeret flere værker til ham, såvel som den finske komponist Kaija Saariaho.

På NJORD 2018 er Jakob Kullberg solist ved afslutningskoncerten, sammen med finske Avanti! Chamber Orchestra.

Katrine Gislinge

Den danske pianist Katrine Gislinge har gennem de sidste to årtier etableret sig som en af Skandinaviens mest markante pianister. Hendes exceptionelle indlevelse og formidable udtryksvilje placerer hende som en af dansk musiklivs mest interessante og spændende kunstnere. og det Hun har ved siden af sit virke som solist en stor og omfattende kammermusikvirksomhed og har siden 2015 fundet sammen med cellisten Toke Møldrup og violinisten Lars Bjørnkjær i en ny spændende klavertrio The Danish Piano Trio, der har fået strålende anmeldelser både for koncerter og CD-indspilninger.

Katrine Gislinge er blevet tilegnet og har uropført værker af bl.a. komponisterne Bent Sørensen og Per Nørgård. Siden sæsonen 2014 har hun spillet et stort antal koncerter med Bent Sørensens nye klaverkoncert Papillons.

I 2018 fylder Bent Sørensen 60 år, og det fejrer NJORD Biennale med Katrine Gislinges solokoncert, hvor flere af Bent Sørensens klaverværker er på programmet.

Mathias Kjøller

Den danske klarinettist Mathias Kjøller (f. 1985), begyndte at spille klarinet på Vejle Musikskole som 10-årig. Som 18-årig startede han på Det jyske Musikkonservatorium med John Kruse som lærer, og i 2007 vandt han pladsen som soloklarinettist i Aarhus Symfoniorkester. I 2009 var han på et studieophold i Los Angeles ved den berømte klarinetpædagog, Yehuda Gilad, hvis undervisning han har fulgt jævnligt siden. 

Mathias har vundet solistkonkurrencer på både DJM og DKDM og har været solist med DKDM Symfoniorkestret, Odense Symfoniorkester, Sjællands Symfoniorkester og flere gange med Aarhus Symfoniorkester. I 2011 blev Mathias Kjøller udpeget som 2. soloklarinettist i DR Symfoniorkestret. Herudover er han en aktiv kammermusiker og har bl.a. spillet med Den Danske Strygekvartet og Marianna Shirinyan.

I 2013 fik Mathias Kjøller andenpris i Den Internationale Carl Nielsen Konkurrence, hvor han også modtog Odense Symfoniorkesters pris og prisen for bedste fortolkning af Carl Nielsens klarinetkoncert. Kjøller har endvidere modtaget bl.a. Sonnings Musikstipendium, Gladsaxe Musikpris, Victor Borges Musiklegat og Statens Kunstfonds legat og Den Unge Elite. 

På NJORD 2018 spiller Mathias Kjøller ved åbningskoncerten, hvor han er solist i Anna Cederberg-Orretegs Music to hear.

Mathias Reumert

Den danske slagtøjsspiller, performer og dirigent Mathias Reumert lever et liv omsluttet af klassisk og eksperimentalmusik. I rollen som solist afsøger han uudforskede percussion-verdener og er samtidig en dedikeret fortolker af gårdsdagens mesterværker af bl.a. Xenakis, Stockhausen, Henze og Donatoni.

Som leder af det anmelderroste crossover-ensemble Ekkozone boltrer Reumert sig i grænselandet mellem klassisk og rytmisk musik og han uropfører et dusin nykomponerede værker hvert år som slagtøjsspiller i Athelas Sinfonietta Copenhagen.

Som førsteårsstuderende ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium blev Reumert i 2000 medlem af PACE Percussion Trio, et kreativt fællesskab han selv betegner som “min vigtigste og sjoveste uddannelse”. Foruden PACE indgår Mathias Reumert i den nystartede Copenhagen Marimba Duo, og i 2015 modtog han Musikanmelderringens Kunstnerpris.

På NJORD Biennale 2018 spiller Mathias Reumert en solo Late Night-koncert.

Mogens Dahl 

Mogens Dahl (f. 1953) er dirigent og grundlægger af Mogens Dahl Kammerkor, et af Skandinaviens førende vokalensembler. Han er uddannet i musikvidenskab fra Aarhus Universitet og i komposition fra Det Jyske Musikkonservatorium, suppleret med studier hos blandt andre Eric Ericson og Jorma Panula.

Mogens Dahl har dirigeret talrige TV- og radioproduktioner og sceniske produktioner på adskillige ansete operaer og koncerthuse rundt om i verden. Som dirigent har han vundet ry for en helt særlig forståelse for vokalmusikkens særegne kvaliteter, og høstet fremragende anmeldelser overalt i Skandinavien. I 2005 realiserede han drømmen om sit eget koncerthus i København: Mogens Dahl Koncertsal, hvor der løbende afvikles prestigefyldte kammermusikserier med store internationale navne. 

En lang række af Mogens Dahls banebrydende projekter er baseret på nyskrevne værker, dedikeret til Mogens Dahl Kammerkor af førende komponister i Skandinavien. Korets seneste udgivelse er således indspilninger af Nordic Mass for kor og cello til tekster af Tomas Tranströmer og The Passion of St. John for countertenor, baryton, tuba, kammerkor og strygekvartet, værker komponeret specifikt til Mogens Dahl Kammerkor af Sven-David Sandström og uropført på henholdsvis Bergen Festspillene i 2014 og i Berliner Konzerthaus i 2016.

På NJORD Biennale 2018 åbner Mogens Dahl Kammerkor årets festival med et alsidigt, nordisk program, hvor både det 16 mand store kor og enkelte solister beriger publikum med vokalmusik af højeste kvalitet.

Mogens Dahl Kammerkor

Mogens Dahl Kammerkor er et professionelt ensemble af udvalgte sangere fra hele Norden. Koret blev grundlagt af dirigenten Mogens Dahl i 2005, og har siden etableret sig som et af de mest fremtrædende klassiske ensembler i regionen. Det er kunstnerisk funderet i den nordiske a cappella-tradition, men med sit mål om at påvirke den fremtidige dagsorden for vokalmusik i Norden, søger koret konstant nye horisonter.

Mogens Dahl Kammerkor optræder ofte med nykomponeret musik af etablerede nordiske komponister skrevet specielt til ensemblet. Koret har således uropført bl.a. komponist Sven-David Sandströms Nordic Mass på Festspillene i Bergen og The Passion of St. John i Konzerthaus Berlin.

På NJORD Biennale 2018 åbner Mogens Dahl Kammerkor årets festival med et alsidigt, nordisk program, hvor både det 16 mand store kor og enkelte solister beriger publikum med vokalmusik af højeste kvalitet.

Nana Bugge Rasmussen

Mezzosopran Nana Bugge Rasmussen kommer fra København og fik sin første uddannelse inden for sang som en del af Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums Børnekor, hvor hun begyndte som otte-årig. Efter filosofistudier på Københavns Universitet studerede hun sang ved Universität der Künste i Berlin og ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Hun har vundet priser i flere internationale konkurrencer og modtog i 2015 Statens Kunstfonds to-årige legat 'Den Unge Elite'.

Hun er regelmæssig solist ved Copenhagen Opera Festival, hvor hun har sunget et bredt repertoire fra Weise til Massenet, og hun debuterede i 2014 som Dido i Purcells Dido and Aeneas, med Le Capriccio Francais, dirigeret af Philippe Le Fèvre, i Bry-sûr-Marne, Frankrig. Hun har optrådt flere gange med FIGURA Ensemble, senest i efteråret 2017 på Det Kongelige Teater i forestillingen Nedstigning af Nicolai Worsaae.

Ved siden af operaen er Nana hyppigt at høre som koncertsolist, og hun har optrådt i ind- og udland med bl.a. Accademia Bizantina, Kammerorchester Basel, Camerata Øresund, Holmens Barok og Randers Kammerorkester.

På årets NJORD Biennale er Nana en af aftenens solister fra Mogens Dahl Kammerkor ved NJORDs poetiske åbningskoncert i Charlottenborgs smukke festsal. 

Norrbotten NEO

Det svenske ensemble Norrbotten NEO blev etableret i 2007 og var dengang som nu landets eneste af sin art, med en national mission om at arbejde for den nutidige kammermusik.
For at fremme den svenske kammermusiks udvikling bestiller Norrbotten NEO løbende nye værker og samarbejder med både yngre og mere veletablerede komponister. Siden 2007 har ensemblet således uropført mere end 100 værker, og har dermed udviklet sig til et nationalt anliggende og en vigtig platform, som føder masser af musikalske idéer.

I 2012 belønnedes Norrbotten NEO for sit arbejde med den ny musik med Föreningen Svenska Tonsättares interpretationspris og ensemblets gode renommé har medført koncerter og turnéer hos flere amts-musikorganisationer og koncerthuse, Norrbottens medborgerhuse såvel som internationalt på bl.a. MADE festival, Faithful Festival Berlin og Nordic Music Days. Norrbotten NEO er altid på udkig efter nye måder at udvide vores opfattelse af musik på, og står således også bag børnekoncerter og pædagogiske projekter. Ensemblet er endvidere 'Ensemble in Residence' ved Koncerthuset Stockholm. 

Sigurður Guðjónsson

Den anerkendte visuelle kunstner Sigurður Guðjónsson (f.1975) har studeret i Wien, Reykjavik og København og startede sin karriere på den eksperimenterende kunstscene i Reykjavik tilbage i 2000.

Hans mørke og stemningsfulde videoinstallationer har været udstillet verden over og tiltrækker ikke kun opmærksomhed fra hjemlandet Island men også fra storbyerne Berlin, New York, London, Beijing og Seoul. Sigurður arbejder primært med video, men på mange måder kan hans værker også klassificeres som musik.

Han udnytter tidsbaserede mediers potentiale til at skabe værker, der rytmisk engagerer publikum i en synæstetisk oplevelse og forbinder syn og hørelse på måder, der synes at udvide ens opfattelse af det sanselige. Hans værker er ofte langsomme og repetitive med komplekse loops og rytmiske skemaer, der næsten overvælder sanserne.

Senest har Sigurður samarbejdet med komponister om at producere værker, der kombinerer video, elektronisk lyd og liveoptræden.

Til den kommende koncert på NJORD 2018 præsenterer Sigurður Guðjónsson værket Trajectories (2014), et samarbejde mellem Sigurður og festivalkomponist Anna Þorvaldsdóttir, der består af 3-kanals HD-video og stereolyd. Værket er bestilt af Reykjavik Center for Visual Music og blev uropført på RCVM festival i januar 2014. Trajectories har dansk førsteopførelse på NJORD Biennale 2018.

 

 

  

 


Anna Thorvaldsdottir

 


 


 

Athelas Sinfonietta

AVANTI! CHAMBER ORCHESTRA


CAROLINE WETTERGREEN


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Copenhagen Piano Quartet


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Jacob Kellermann 

 

 

  

 


 

Jakob Kullberg
 


 

Katrine Gislinge

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Mogens Dahl Kammerkor

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

NORRBOTTEN NEO

 

 

 

 

  

 

 SIGURÐUR GUÐJÓNSSON

 

NJORD | 30. jan – 02. feb 2020 | København

NJORD er Københavns biennale for ny, nordisk kunstmusik. Biennalen samler i 2018 en række komponister, musikere, visuelle kunstnere, digtere, instruktører o.a. i nordiske samarbejder omkring en række tværkunstneriske projekter.

TILMELD DIG NYHEDSBREV