MENU

njord for børn & teenagere

foto: Clea Filippa Ingwersen

LYSETS REJSE 

Njord Biennale 2018 præsenterer skoleworkshoppen LYSETS REJSE under temaet Nordic Noir. På workshoppen vil lydforsker Ingeborg Okkels, komponist og lyddesigner Patricio Fraile samt industriel designer Ann Linn Palm skabe en workshop for skoleelever i 4.-6. klasse, der både er undersøgende, legende og lærerig. Udgangspunktet for workshoppen er et islandsk sagn om lys og skygge, som eleverne skal fortolke ved hjælp af auditive og visuelle hjælpemidler.

Gennem analoge og taktile eksperimenter med lyd, farve og form vil eleverne i fælleskab fortolke og formidle det islandske sagns fokus på lysets betydning for vores opfattelse af verden i de nordiske lande. Workshoppen beskæftiger sig med de subtile nuancer af mørke, og skaber rum til ro og fordybelse hos den enkelte elev, ved udelukkende at bruge analoge materialer. Med farver, former og klangskabelse vil workshoppen afsluttes med et audiovisuelt værk, skabt af eleverne selv. 

WORKSHOP FOR SKOLELEVER FRA 4. – 6. KLASSE 

Varighed: 5 dage á 3-4 lektioner pr. dag – forløbet kan tilpasses efter ønske
Hvornår: Februar-marts 2018
Sted: Vi kommer til jer

Læs mere hér

TIDLIGERE WORKSHOPS: 

1. - 26.2. 2016: WORKSHOPPEN FRYS 

1.2 - 31.3 2017: Lyd skaber billeder - billeder skaber lyd

 

 

 

NJORD for børn & teenagere

Med vores workshops og koncerter for børn og teenagere kommer vi rundt i hele landet. I samarbejde med kulturskoler, museer o.a. lægges workshops og koncerter til rette nær din skole, dit kulturhus, dit børneteater. Kontakt os og hør mere!

TILMELD DIG NYHEDSBREV