KØB BILLET
MENU

undefined
Foto: Thomas Rønn

LIG & LYT med Tanja Zapolski

Tanja Zapolski er en af de mest talentfulde pianister på den klassiske musikscene i Danmark.

Siden sin debut i 2008 har hun høstet stribevis af roser for sit intense og ekspressive klaverspil. Ingen stilart eller kontekst er for smal, skæv eller populær for Tanja Zapolski, hvis repertoire spænder fra barok over romantik til pop og elektronika.

Hendes fordomsfri og nysgerrige tilgang til musikken har ført hende til at spille i mange overraskende konstellationer og nu også NJORD 2020s late night-koncertkoncept LIG & LYT.

Tanja Zapolski spiller på aftenen festivalkomponist Lasse Thoresens tre klaverstykker Invocation of Pristine Light, Invocation of Raising Air og Invocation of Crystal Waters, Claude Debussys Images II og Pernille Sejlunds Water Crystal.

Tilsammen inviterer de til en alvorsfuld meditation over naturens dybder, der på impressionistisk vis omdannes til krussende passager og triller.

LIG & LYT

LIG & LYT er et nyt koncertkoncept på NJORD Biennale. Drømmen er at skabe et uformelt og publikumsinddragende rum at opleve og lytte til kompositionsmusik i. Her er stolerækker og nummererede sæder skiftet ud med madrasser, bløde puder, caféstole og -borde. Kom med og gå på opdagelse i musikken fra nye vinkler.

VOKALKONCERT med Nordic Voices og Berit Opheim 

Det er også muligt at deltage i Late Night-koncerten med Tanja Zapolski, hvis man køber billet til vokalkoncerten LAND OF YOUR LOVE, der er programsat tidligere samme aften på NJORD Biennale. 

Læs mere om vokalkoncerten LAND OF YOUR LOVE her.

Fredag 31/1 //
// KoncertKirken

LATE NIGHT-KONCERT II //
// LIG & LYT 

21.15 – 22.15

Lasse Thoresen (NO)
Invocation of Pristine Light (2014/15)

Lasse Thoresen (NO)
Invocation of Raising Air (2014/15)

Lasse Thoresen (NO)
Invocations of Crystal Waters (2011)

Claude Debussy (FR)
Images II (1905)

Pernille Sejlund (DK)
Water Crystal (2007/18)

MEDVIRKENDE:

Piano: Tanja Zapolski (DK)

ENTRE: 50 ,-

ENTRE inklusive VOKALKONCERTEN med Nordic Voices & Berit Opheim 150,- 
PENSIONISTER, STUDERENDE & LEDIGE: 75,-

Køb billet

NJORD | 30. JAN – 02. FEB 2020 | KØBENHAVN

NJORD Biennale er Københavns biennale for ny, nordisk kunstmusik. Biennalen samler en række komponister, musikere, visuelle kunstnere, digtere, instruktører o.a. i nordiske samarbejder omkring en række tværkunstneriske projekter.

TILMELD DIG NYHEDSBREV