KØB BILLET
MENU

undefined
Foto: Ty Van Haren, Unsplash

SØNDAGSSALON // NORDISK NATURLYRIK

Med årets sidste koncert slutter vi, hvor vi begyndte: I de arktiske egne af Norden i selskab med samisk poesi og inspiration hentet fra de vindomsuste nordatlantiske kyster på Færøerne og de grønlandske vidder.

Den klassiske guitarist Ólavur Jakobsen tager os med til Færøerne med blandt andet det spritnye værk Contillen skrevet af landsmanden Sunleif Rasmussen.

Duoen DuoH bestående af saxofonisterne Jeanette Balland og Charlotte Andersson præsenterer ligeledes musik af en række færøske komponister og et program inspireret af grønlandsk folketro. Musik som duoen selv har beskrevet som lyrisk, voldsom og improvisatorisk.

Fra Færøerne og Grønland bevæger vi os til Finland med Outi Tarkiainens They Walked Side by Side for sopran og violin opført af Maria Johannsen og Anne Søe Iwan. Stykket er skrevet over et digt af den samiske poet Rauni Magga Lukkari. Digtet beskriver den til tider næsten overnaturlige tilknytning mellem formødre, mødre og døtre.

Med Lasse Thoresens Økofanfare afslutter vi ringen – som den begyndte med åbningskoncerten LYDEN AF ARKTIS – med en hyldest til miljøforkæmperen Arne Næss og naturen! Norske Maiken Mathisen Schau vil være at finde som solist. 

Tak for i år

Vi afslutter koncerten med en lille reception, hvor vi takker af for denne gang. 

Søndag 2/2 //
// KoncertKirken

Søndagssalon //
// Nordisk Naturlyrik

15.00

info følger 

16.00

TAK FOR I ÅR

Medvirkende:
Ólavur Jakobsen, guitar FO)
Maria Johannsen, sopran (DK)
Anne Søe Iwan, violon (DK)
DuoH, saxofon og sang (DK)
Maiken Mathisen Schau, fløjte NO)

Entre 100,- 
Pensionister, studerende & ledige: 50,-

Køb billet

 

NJORD | 30. jan – 02. feb 2020 | København

NJORD er Københavns biennale for ny, nordisk kunstmusik. Biennalen samler i 2018 en række komponister, musikere, visuelle kunstnere, digtere, instruktører o.a. i nordiske samarbejder omkring en række tværkunstneriske projekter.

TILMELD DIG NYHEDSBREV