KØB BILLET
MENU

njord for børn & TEENAGERE 

undefined

Fængselsdigte – En workshop

NJORD Biennale 2020 præsenterer skoleworkshoppen FÆNGSELSDIGTE. På workshoppen vil musikpædagog Stine Rejnholdt og forfatter Julie Gufler skabe et kreativt og legende arbejdsrum og univers for elever i 8. og 9. klasse.

Med udgangspunkt i den iranske digter Mahvash Sabets digtsamling Prison Poems vil workshoppen udmønte sig i en elevskabt forestilling, der kan ses under NJORD 2020.

Målgruppe: Skoleelever 8.-9. klassetrin
Opførelse: Fredag 31/1 // Brønshøj Vandtårn
Undervisere: Musikpædagog Stine Rejnholdt og forfatter Julie Gufler

VØLVENS DOM – EN BØRNEOPERA

Under NJORD 2020 præsenterer Musikteatret SAUM forestillingen VØLVENS DOM. En børneopera inspireret af digtet ”Vølvens Spådom” fra den ældre nordiske mytologi.

Vølven kan skue tilbage i fortiden og se ind i fremtiden – og det, hun ser, er kaos og Ragnarok, men også håb og genopstandelse.

VØLVENS DOM er en rå og uhyggelig forestilling om grådighed og forandring. Om en klode under pres såvel som en ukuelig tro på handling. 

Målgruppe: Anbefales fra 9 år
Opførelse: Lørdag 1/2 // Nordatlantens Brygge
Medvirkende: Ingebog Fangel Mo m.fl.

 Læs mere her

 

TIDLIGERE WORKSHOPS

2018 
LYSETS REJSE

2017
LYD SKABER BILLEDER – BILLEDER SKABER LYD

2016
FRYS & STILLELEBEN

 

undefined
Fra workshop med ensemblet FIGURA 

 

undefined
Fra workshoppen LYSETS REJSE 

 

NJORD for børn & teenagere

Med vores workshops og koncerter for børn og teenagere kommer vi rundt i hele landet. I samarbejde med kulturskoler, museer o.a. lægges workshops og koncerter til rette nær din skole, dit kulturhus, dit børneteater. Kontakt os og hør mere!

TILMELD DIG NYHEDSBREV