MENU

Vedr. COVID-19

4. januar 2021

Kære Publikum!

Vi havde glædet os sådan til at slå dørene op for NJORD Festival fra den 29/1 til den 31/1,
men pga. den nuværende corona-situation, bliver vi desværre nødt til at udskyde festivalen til den 3. - 5. september, hvor vi ser frem til at præsentere vores koncerter, danseforestillinger og talks.

Til jer, der allerede har købt billet, tilbyder vi at flytte billetterne til de nye datoer eller refundere billetterne. Man vil få direkte besked via billetto.dk.

Nov. 2020:

Vi følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger vedr. covid-19 og vil løbende holde os orienteret. 
NJORD Festivalen hører under retningslinjer for kulturlivet med siddende publikum. Vi sørger for håndsprit ved alle arrangementer samt for, at vi overholder afstandskravet i salene.

Husk at medbringe mundbind eller visir, der skal bæres ved ind- og udgang samt i pauserne, når man rejser sig fra sit sæde. Det er muligt at få udleveret et mundbind. 

Ved arrangementerne på Nordatlantens Brygge beder vi om, at man booker sin fribillet i forvejen på billetto.dk på samme måde som, når man køber billetter. På denne måde kan vi sikre, at vi ikke er flere i lokalerne, end afstandskravet kan bære.

NJORD | 29. - 30. jan 2021 | København

NJORD er Københavns festival for moderne, nordisk kunstmusik. NJORD samler en række komponister, musikere, visuelle kunstnere, digtere, instruktører o.a. i nordiske samarbejder omkring en række tværkunstneriske projekter.

TILMELD DIG NYHEDSBREV