KØB BILLET
MENU

 undefined

Foto: Juliette Rowland 


BÁRA GÍSLADÓTTIR & SKÚLI SVERRISSON

Det er to spændende islandske bassister og komponister fra hver sin generation, som man kan opleve på Nordatlantens Brygge lørdag eftermiddag. Skúli Sverrison er en international anerkendt bas-guitarist med en imponerende karriere bag sig som både musiker, producent og komponist.

Bára Gísladottir debuterede som komponist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2020 og har allerede fået værker opført af internationalt anerkendte ensembler. Sideløbende med komponistkarrieren spiller hun kontrabas.

De to bassister optrådte første gang sammen ved en koncert i 2018 i Island, hvor de fandt ud af, at de kan noget ganske særligt sammen, når de improviserer. Som en anmelder bemærkede, så havde de to bassister stort set ikke øjenkontakt med hinanden på noget tidspunkt under koncerten. Alligevel var de på intet tidspunkt ude af sync. Det var ganske enestående at opleve to bassister med vidt forskellig tilgange til deres instrument, skabe så enestående musik sammen. Ingen tvivl om, at der venter en særlig oplevelse, når Gísladottir og Sverrisson gæster Nordatlantens Brygge.

LØRDAG 4/9 //
// NORDATLANTENS BRYGGE

14.00 – 14.50 KONCERT Bára Gísladóttir & Skúli Sverrisson

ENTRÉ TIL HELE DAGEN 50 KR.
// BØRN U. 18 ÅR FRI ENTRÉ
HENT DIN BILLET PÅ BILLETTO.DK

MEDVIRKENDE Bára Gísladóttir & Skúli Sverrisson


ADRESSE // STRANDGADE 91, 1401 KBH K

NJORD | 3. - 4. sep. 2021 | KØBENHAVN

NJORD er Københavns vinterfestival for ny, nordisk kunstmusik. NJORD samler en række komponister, musikere, visuelle kunstnere, digtere, instruktører o.a. i nordiske samarbejder omkring en række tværkunstneriske projekter i.

TILMELD DIG NYHEDSBREV