KØB BILLET
MENU

undefined

Foto: Peter Kragh Nielsen 

DANSEFORESTILLING FOR BØRN 
// DRENGEN, DER BLEV BORTFØRT AF EN HAVFRUE

 

Eventyret om “Drengen der blev bortført af en havfrue,” er et færøsk eventyr, der beskriver en drengs forunderlige og skæbnesvangre vej gennem livet.

Allerede inden han fødes bliver han lovet væk til en havfrue af sin fattige far, der er fisker. Til gengæld for, at faderen altid skulle fange mange fisk. 

“Et løfte er et løfte” så da drengen fylder 18 år lader havfruen havet tage drengen og skylle ham op på en fremmed strand. Herefter udsættes han for mange svære og farlige prøvelser for at befri en jomfru, som holdes fanget af trolddom. Han må besejre trolde, kæmper og stærke naturkræfter som kommer til udtryk i ild, vand, jord og luft. 

Ved hjælp af et sæt nøgler, en hemmelig bog, en tryllering og et støvleskaft får han til sidst befriet jomfruen, og de gifter sig.

Han ønsker nu at besøge sine forældre, som han ikke har set i mange år, men vejen er lang og svær at finde. Undervejs svigter han et løfte til sin kone og “mister” hende. 

Opfyldt af trofast kærlighed til hende, finde han ad farefulde omveje tilbage til hende. De genforenes og lever lykkeligt til deres dages ende.

 

 

LØRDAG 4/9 //
// NORDATLANTENS BRYGGE

15.00 – 15.40 BØRNEFORESTILLING

ENTRÉ TIL HELE DAGEN 50 KR.
// BØRN U. 18 ÅR FRI ENTRÉ
HENT DIN BILLET PÅ BILLETTO.DK


Medvirkende 

Anette Nielsen, eurytmi
Lisbeth Christoffersen, eurytmi
Ilanni Jensen, eurytmi
Lidwien Vervloet, eurytmi
Elever fra Rudolf Steiner Skolen Kvistgård

Sprogformer / Story telling: Jo Rink

Anette Slaato, bratsch
Trine Opsahl, keltisk harpe

Scenografi: Lisa Marie Frost og Anette Nielsen

Kostumer: Ditte Tang Meldgaard

Varighed: Ca. 40 minutter.

 

ADRESSE // STRANDGADE 91, 1401 KBH K

NJORD | 3. - 4. sep. 2021 | KØBENHAVN

NJORD er Københavns vinterfestival for ny, nordisk kunstmusik. NJORD samler en række komponister, musikere, visuelle kunstnere, digtere, instruktører o.a. i nordiske samarbejder omkring en række tværkunstneriske projekter i.

TILMELD DIG NYHEDSBREV